Hatékony termelés, minőségi gépek segítségével!

Alkatrészellátás

Szolgáltatásaink hátterében az általunk képviselt gyártó cégek évtizedeken keresztül összegyűjtött tapasztalata, az innováció, gazdaságosság melletti elkötelezettsége és az összeforrott, ügyfelek iránti lojalitást szem előtt tartó szakembergárdája áll.

Ezen háttértámogatással és saját kollektívánk folyamatos továbbképzésével az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk ügyfeleinknek: technológiai tanácsadás, faipari technológiák tervezése, szerviz, alkatrészellátás, finanszírozás.

Alkatrész, szerszám akár 24 órán belül

Azonnal, amire szüksége van

Minden általunk szervizelt faipari gép gyártója fontosnak tartja, hogy ügyfeleink hosszú távon elégedettek legyenek termékeikkel, ennek érdekében gyártmányaikhoz hosszú távon biztosítják a cserealkatrészeket. Ma már sok esetben 24 órán belül, de akár ennél rövidebb idő alatt is tudjuk biztosítani az ilyen jellegű igényeket.

Holz-Her alkatrészellátás

Az általunk képviselt Holz-Her cég 20 évig biztosítja a cserealkatrészeket gyártmányaihoz. Szükség esetén a megrendeléseket a lehető legrövidebb idő alatt teljesítjük és segítünk a szükséges alkatrész pontos beazonosításában.

Standard szerszámokat és a legszükségesebb alkatrészeket raktáron tartjuk és igény esetén azonnal biztosítjuk.

Alketrészrendelésést kétféleképpen tudja leadni

 • A megrendelő nyomtatvány kitöltésével és elküldésével cégünkhöz (fax: 76/481-759)
 • Űrlap segítségével, amelyet lentebb, a "Alkatrész rendelés" gomra kattintva tölthet ki.

Fagépker Kft.

 • Cím

  6000 Kecskemét, Vörösbegy u. 3.

 • Telefonszám

  +36 (76) 471-600

 • Mobil

  +36 (30) 943-3876

 • E-mail cím